Dag 1 : Deze morgen stond er een ploegentijdrit van 24km op het programma.

We zijn 11de geworden van de 28 ploegen, met een gemiddelde snelheid van 48.2 op 49sec van de winnaars.

 

Namiddag rit : Om 16u zijn we gestart met 158 renners, er werd van in het begin hard gekoerst! Ik kon me redelijk goed vooraan houden, er waren verschillende valpartijen en ook werd de boel enkele keren in waaiers getrokken. Ik had schakel problemen en moest na 25km al van fiets wisselen.

Uiteindelijk gingen we met een 80tal renners naar de meet, in de laatste 500m was er nog een valpartij en was de sprint wat ontregeld.Ik eindigde 61ste en in de zelfde tijd van de winnaar.

Na rit 2 sta ik 37ste in het klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *