Dag 1 , een dag om snel te vergeten, ik had veel last van mijn rug met als gevolg dat ik het peloton moest laten rijden en ben als 94ste binnengekomen , klassement om zeep.

Dag 2 , ik had een goeie dag en ging mee in de aanval, dan begon het wat regenen , ik moest in de remmen en ging gewoon onderuit, met schaafwonden als gevolg, ik reed mijn wedstrijd uit en kwam als 51ste binnen.

Dag 3 , s’morgen alles gegeven in de ploegen tijdrit, 4de geeindigd.

namiddagrit bleef alles redelijk samen , ik kwam als 26ste binnen.

Dad 4 , Na enkele km reed er een groep van 17 man weg met 1 ploegmaat, mijn ploegmakkers die 3 en 4 stonden waren niet mee, ik zette me op kop en deed mijn werk voor de ploeg. Op 20km van de meet was het beste er af en ben ik gestopt.

We wonnen het ploegen klassement met de ploeg!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *