Dag 1: Een avond etappe van 92km met  2km kasseien waar we 2 keer overmochten, het weer zat mee , toch lagen de kasseien er gevaarlijk glad en modderig bij!

Het was opletten geblazen , renners vielen als vliegen en schoven naar alle kanten. Na mijn 2 valpartijen de voorbije wedstrijden reed ik extra voorzichtig over de kasseien, met als gevolg dat er breuken in het peloton kwamen en veel tijd verloren had. Uiteindelijk reed ik in het 2de peloton met 35man  mijn wedstrijd uit.

 

Dag 2: Een mooie etappe van 200km die volledig gecontroleerd werd door de ploeg van de leider en eindigde in een massa sprint!

 

Dag 3: 188km in de regen die er soms met bakken uitviel! Veel aanvalspogingen waren er niet, wel veel valpartijen en lekke banden! Heb zelf ook 2x lek gereden. op 20km van de finisch kan 1 renner ontsnappen , het peloton kwam nog tot op 10sec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *