Met bakken regen en hagel vertrokken met een kleine 200 renners, na een half uurtje stopte het met regenen! In het eerste koersuur hield ik me rustig vooraan in het peloton, dan ben ik goe naar voor  gekomen,  ik kwam alle beklimmingen goed vooraan op, juist op de Taaienberg had ik het wat lastiger maar kon daarna terug goe opschuiven. Er was een kopgroep van 7 man met 40sec. weg ik zat in de 2de groep met een man of 20. Na 120 km in de Lippenhovestraat rijdt er een renner op een verkeersbord, het bord en renner vallen en de statief vliegt in mijn richting op mijn fiets, gevolg mijn ketting zat vast, en lekke band. Terug weg en na 5 km lekke band en schakelproblemen, waarschijnlijk door de klop. Heb nog proberen achtervolgen , maar tevergeefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *