Laatste dag om mijn gele trui te verdedigen! Van in het begin werd er serieus door gekoerst!  Er rijdt een groep van 15 renners weg , hun voorsprong loopt op tot boven de min, in de 3de laatste ronde zijn we goed beginnen rijden , de kloof wordt kleiner. ondertussen ben ik 3x lek gereden, even paniek! Mijn ploegmaats, Maxime, Cedric B, Cedric D F en Jorden hebben zich totaal opgeofferd en leeg gereden voor mij, in de laatste ronde  reden er nog renners weg en heb ik ook nog diep moeten gaan , in de laatste km kwam alles terug samen. Dus massa sprint , ik hou mijn witte jongeren trui en geel. Ik ben mijn ploegmaats , de ploeg leiding, verzorgers en mecaniekers  super dankbaar voor alle hulp en goede raad, de eind overwinning hebben we samen behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *