Na een goeie winter zonder ziekte en een goeie ploegstage in Mojacar stond ik met veel zin aan de start van de eerste wedstrijd, het clubkampioenschap in Emelgen (Izegem) .
Het weer zat alvast mee, koud, droog en zonnig.
Met een bijna voltallige ploeg gingen we van start voor 18 rondjes van 6,6 km. Er werd van in het begin stevig gekoerst, na een 2 tal ronden was ik vertrokken met 16 man, waaronder 5 ploegmakkers mee. Onze voorsprong ging vooruit! we konden voorblijven tot op het einde.
In de laatste rondes werd er verschillende keren geprobeerd om weg te geraken, zonder resultaat, dus gingen we sprinten met 16 voor de zege.
Ik werd 11de .

Ik was tevreden en had een goed gevoel na de wedstrijd.
Volgende week zondag 25/02/18 start ik in Brussel-Opwijk voor het echte werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *