Eerste grote koers van t’seizoen, droog, zonnig maar berekoud….In het begin heb ik me redelijk rustig gehouden, op de gevaarlijke punten zat ik wel vooraan. Na de 3de grote ronde reed er 20 man weg, ik zat te eten in het peloton, toen moesten we nog 1 keer de varent en de putberg over. Op de varent maakte ik alleen de sprong naar de kopgroep achteraf kwam er nog een groepje bij en zo gingen we de plaatselijke ronden in met 50 man. Ik probeerde de koers hard te maken en in de 3de plaatselijke ronde reed ik weg met 9 man, maar het peloton liet ons niet gaan en nam ons terug in de laatste ronde. Ik heb nog enkele keren geprobeerd maar de koude dacht er anders over.
Zo werd ik 28ste, had een goed gevoel terug, maar zal toch blij zijn als het iets warmer wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *