De zon was op post, ik probeerde mee te gaan in de vroege vlucht en na 15 km was het zover! Ik krag een Oostenrijker mee, we kregen direct 1min , het was wind op kop en dus hard rijden om voorop te blijven. Na 30km probeerde het peloton waaiers te trekken, maar dat lukte niet. toen hadden we nog 25sec en maakte een fransman de sprong tot bij ons en waren we met 3. We kregen direct 2min30 en zaten op een roze wolk!Na 70km viel er iemand plat bij ons. Het peloton was teruggekomen tot 1min30 en een fransman probeerde tot bij ons te komen, wij hebben dan op hem gewacht want zo waren we 4 man voorop. Met nog 100km te gaan hadden we weer 2min 30. Het peloton die totaal verbrokkeld was begon dan toch te koersen en kwam steeds dichter , zo kwam er 15 man aansluiten. Bij mij liep het vat stilaan leeg! Na 130km zat mijn wedstrijd erop.
Na 110km in de aanval te hebben gekoerst ben ik toch tevreden en kijk ik uit naar de volgende wedstrijd.
Zondag 18/03/2018 GP Wielfried Peeters MOL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *